Reseprodukter: TenElvas affär är inriktad på smarta och snygga reseprodukter. Det för att du både ska kunna styla din resa med läckra reseprodukter och kunna slippa bekymra dig för dina värdesaker när du är ute på din weekendredande, shoppingtur eller solsemester. Du behöver inte längre oroa dig eller avstå från spännande äventyr, och du kan röra dig fritt vart du vill med stil och lyxkänsla.
Magväska: För att slippa väskryckare, ficktjuvar eller andra otrevligt nyfikna så är magväskan det bästa medlet att tryggt och snyggt förvara dina värdesaker. Den är perfekt för city weekends, shopping eller att strosa runt med på utflykten. Förutom att den är stilren så är den ett praktiskt sätt att förvara mobiltelefonen, kreditkort, pengar och liknande i.
Reselakan: För dig som skall ut på en lång resa rekommenderar vi att att välja ett litet reselakanskit i silke. Det eftersom det tar mindre plats och väger mindre än traditionella lakan. Dessutom är TenElvas reselakan i form av en liten sovsäck vilket underlättar om det inte skulle finnas något på plats eller om de befintliga är slitna.
Passfodral: Passet blir lätt slitet och går sönder fort om man inte är försiktig, dessutom är tycker inte alla att passet är speciellt snyggt. Om du vill resa med stil så välj ett passfodral från TenElva. Det skyddar ditt pass samtidigt som du får en tjusig accessoar.
Kamerafodral: Eftersom kameran följer med på de flesta ”tillställningar” och resor man tar sig för kan det vara bra att skydda den från stötar och väta. TenElvas kamerafodral är en liten miniväska som är ett smart sätt att förvara din kamera säkert. Det finns en bälteshållare på baksidan av fodralet som man kan fästa i skärpet eller bara hålla i. Välkommen att fortsätta botanisera i TenElvas utbud av snygga och smarta reseprodukter!

Ten-Elva erbjuder dig snyggare semester/resor!

Ten-Elva har ett antal smart designade rese- & semesterprodukter som följer dig med stil i världen. Var du än är – lokalt eller globalt. På resa. På semester. På spaning i världen. Eller på högst lokalt äventyr.


Varje säsong tar vi fram ett mindre antal nya rese-attiraljer som gör dina resor och din semester lite läckrare. Smartare och Snyggare.


Ten-Elva är ett smart byggt företag. Snabbt. Och jämställt såklart.

Sedan starten 2006 har TEN El.v.a AB sysselsatt ca 200 personer i ruljansen. Globalt. Geografi spelar ingen roll.
 Det är vem Du är som spelar roll. Din stil och dina önskningar.

Victoria

Ten-Elva är ett företag som växer – både i idéer och omsättning. Lokalt och globalt. Därför är vi alltid intresserade av att komma i kontakt med fler driftiga, kreativa och kompetenta individer och företag. Vad kan och vill Du tillföra?

Ten-Elva startades 2006 av Victoria Åkerblom.


Enjoy your trip!